خط تولید سوخت گازوئیل از ضایعات لاستیک خط تولید سوخت گازوئیل از ضایعات لاستیک

خط تولید سوخت گازوئیل از ضایعات لاستیک :

مقدمه :
خواص اساسی از نظر استفاده به عنوان موتورهای احتراق داخلی سوخت اندازه‌گیری و مورد بحث قرار گرفت. ارتقاء خواص سوخت با بهبود پایداری اکسیداسیون GLF و ارزیابی عملکرد و ویژگی‌های انتشار آن در یک موتور احتراق جرقه‌ای بررسی شد. نتایج نشان داد که چگالی، ویسکوزیته، عدد اکتان و منحنی‌های تقطیر GLF و DLF از نظر مقادیر بنزین و دیزل تجاری مشابه بودند. پایداری اکسیداسیون پایین ناشی از محتوای بالای الفین‌ها در GLF با افزودن BHT با دوره القایی حدود 62 دقیقه بر درصد وزنی BHT برای محدوده مورد مطالعه 0 تا 10 درصد وزنی استاندارد شد. علاوه بر این، نتایج آزمایش عملکرد موتور با استفاده از GLF با افزایش اندک گشتاور ترمز، توان ترمز و راندمان حرارتی ترمز، به ترتیب 6، 8 و 11 درصد، قابل مقایسه با بنزین95 بود. در مقایسه با بنزین۹۵، انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از سوخت GLF تقریباً ۱۸٪ CO و ۸۰٪ NOx را افزایش داده است.

GLF را می‌توان در موتورهای احتراق جرقه‌ای بدون هیچ تأثیر منفی بر عملکرد موتور سوزاند و می‌توان آن را با چند بهبود جزئی به خواصی که بسیار شبیه سوخت استاندارد هستند، ارتقا داد.

1. مقدمه
در طول چند سال گذشته، مصرف جهانی انرژی به دلیل عوامل مختلفی مانند رشد جمعیت، توسعه اقتصادی و پیشرفت‌های فناوری به طور مداوم در حال افزایش بوده است. سوخت‌های فسیلی مانند زغال سنگ، نفت و گاز طبیعی سال‌هاست که منابع اصلی انرژی بوده‌اند و بخش بزرگی از مصرف انرژی در سطح جهان را تشکیل می‌دهند. با این حال، منابع انرژی تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی، بادی، آبی، زمین گرمایی و زیست توده در حال افزایش هستند و انتظار می‌رود در سال‌های آینده نقش مهمی در ترکیب انرژی جهان ایفا کنند. دیزل و بنزین دو نوع سوخت مایع پرکاربرد در جهان هستند که انرژی همه چیز را از اتومبیل‌ها و کامیون‌ها گرفته تا ژنراتورهای برق و ماشین‌آلات سنگین تأمین می‌کنند. میزان مصرف دیزل و بنزین در چند سال گذشته رو به افزایش بوده است [1].

 مزایای متعدد تبدیل ضایعات لاستیک طبیعی به سوخت‌های زیستی شامل ارائه یک منبع انرژی تجدیدپذیر و پایدار، کاهش میزان ضایعات تولید شده توسط صنعت لاستیک، ایجاد مزایای اقتصادی از طریق ساخت صنعت و ایجاد شغل در بخش سوخت‌های زیستی است. با این حال، چالش‌هایی نیز در ارتباط با تبدیل ضایعات لاستیک طبیعی به سوخت‌های زیستی وجود دارد. فرآیند پیرولیز می‌تواند به مقدار قابل توجهی انرژی نیاز داشته باشد که ممکن است باعث کاهش انرژی خالص حاصل از این فرآیند شود. علاوه بر این، کیفیت و کمیت سوخت‌های زیستی تولید شده ممکن است بسته به نوع و کیفیت منابع ضایعات لاستیک متفاوت باشد.  اگرچه این مطالعات روش‌های مختلف پیرولیز لاستیک را نشان می‌دهند، اما اکثر آنها مطالعات آزمایشگاهی با استفاده از تجهیزات علمی هستند. البته انجام آزمایش‌ها با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی امکان کنترل بهتر عوامل تجربی را در مقایسه با آزمایش‌های در مقیاس بزرگتر فراهم می‌کند. با این حال، عملاً، محدودیت‌هایی از نظر مقدار تولید و مقرون به صرفه بودن هنگام اعمال این یافته‌ها به تولید سوخت برای کاربردهای واقعی موتور وجود دارد. تولید سوخت از لاستیک طبیعی با استفاده از تجهیزات پیرولیز در مقیاس پایلوت که به طور خاص طراحی شده‌اند، در این مطالعه بررسی شده و کاربردهای عملی آن در موتورها هدف قرار خواهد گرفت.

By admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *